Vill du också synas här?

Om du också vill att din kennel, förening, träningsgrupp ska ha tillgång till egna profilprodukter så är du välkommen att kontakta oss via mail info@synligt.se

Efter vi mottagit er förfrågan så kommer vi kontakta er för att gå igenom alla detaljer och vad vi behöver från er.

 

 Södertälje Brukshundklubb, en av Sveriges äldsta klubbar med snart 90år på nacken. Klubben har en lång och intressant historia som började hösten 1926 hemma hos polisman Ernst Löfgren.
Sörsyltas Kennel ligger strax utanför Strömsholm, på landet. Min första rottweilerkull hade jag 2017 men har tidigare fött upp jakthundar under ett annat kennelprefix. Kenneln är fokuserad på mentalt sunda hundar med god exteriör.
Kennel Go Solid, Vårat mål med uppfödningen är att få fram samarbetsvilliga hundar med ett trevligt temperament och rastypisk exteriör. Självklart är hälsa en viktig del i vår avel.
Marie Alfaro heter jag som föder upp Rottweiler på kennel Tremendous.
Familjens första hund kom 1972, min första kull 1983 och 2021 föddes kull nr åtta. För mig är målet en rottweiler för ”work & show” En användbar hund som har en korrekt exteriör.
Kennel Diragos startade 2005 och har till dags dato fött upp 11 dobermannkullar.

Vi föder upp dobermann för sport på hög nivå och har erhållit SKK’s hederspris som uppfödare av brukshundar.
Sailing Ship Jacqueline var från början ångbogseraren Jaques som byggdes av Göteborgs Mekaniska 1894. Drygt 80 år senare byggdes hon om av entusiaster till skonaren Jaquelinesom idag har sin kajplats i Stockholm och varje sommar seglar omkring i Östersjön. 
Här kommer vi att visa lite olika personaliserade kläder och tillbehör för seglare och båtfolk som du kan beställa från oss.